De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 21


Een nieuwe maand een nieuwe release. Ondanks de warme dagen hebben we toch hard doorgewerkt om een nieuwe versie op te leveren. Deze keer weer met een aantal hele mooie verbeteringen die jouw werk nog makkelijker maken!


Algemene planningsconflicten

Ben je net lekker bezig met het plannen van de komende opleidingen, krijg je de melding dat er een algemeen planningsconflict is. Balen zeg, want deze melding zegt weinig over het conflict. Vanaf nu zijn er meer velden beschikbaar in de melding, zodat je meer duidelijkheid krijgt van het conflict en het dus makkelijker kan oplossen!


Documenten en Acties

Documenten uploaden

Documenten uploaden in Coachview is nu nog makkelijker! Zo selecteer je al eenvoudig meerdere documenten om te uploaden. Vanaf nu koppel je deze bestanden met een druk op de knop aan meerdere dossiers. Hierdoor worden bestanden op meerdere plekken in Coachview zichtbaar en bouw je nog beter een volledig dossier op! Dus upload je nu een getekende offerte, dan maak je deze direct zichtbaar bij de aanvraag, het bedrijf, en de contactpersoon.


documenten uploaden


Verlopen acties houden rekening met tijd

Voorheen kleurde verlopen acties pas de volgende dag rood op je Dashboard. Erg vervelend als een actie echt op de dag van de deadline uitgevoerd moet worden! Dit probleem is verleden tijd. Nu kleuren acties direct rood als de eindtijd verlopen is. Heb jij een actie gepland staan om 14.00? Dan kleurt deze nu om al om 14.01 rood. Hierdoor valt hij meteen op en ben je nooit meer een dag te laat.


Slaging is onbekend als voorwaarden

Heeft een student een opdracht of e-learning nog niet gemaakt? Dan wil je hem of haar het liefste automatisch een herinnering sturen. Voorheen moest je de Slaging als “Nee” registreren. Dit zijn natuurlijk weer extra handelingen. Door nu als voorwaarden Geslaagd: onbekend te selecteren bij actie templates in de datagroep opleidingsonderdeeluitvoering kan Coachview automatisch de controle uitvoeren en een herinnering sturen!

Betaalwijze bij “Maak factuur van aanvraag”

Zo zie je maar dat het webinar je veel kan opleveren. Deze verbetering is namelijk bedacht door de gebruikers die het vorige webinar hebben bijgewoond. Wat houdt deze functie dan in? Vanaf nu zie je bij het maken van een factuur van een aanvraag naast de debiteur naam ook de betaalwijze van de aanvraag. Hierdoor weet je meteen in hoeveel termijnen je moet factureren en hoe je niet helemaal terug te gaan naar de debiteurgegevens. Zijn er meerdere aanvragen van één debiteur? Dan wordt de betaalwijze van de debiteur getoond.


Evaluatie module titels aanpassen

Vond je onze titels “Welkom” en “Afronden” in het evaluatie begin- en eindscherm niet zo sterk? Deze pas je nu helemaal zelf aan bij het evaluatietemplate. Hierdoor maak je jouw evaluaties nog persoonlijker.


Koppeling LearningVille/ BloomVille

Als opleider is het presenteren van je aanbod een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Dit hebben we nu nog makkelijker voor je gemaakt door een koppeling te maken met LearningVille. Net als Springest en EDU-DEX kun je hier jouw opleidingen op aanbieden en zo meer inschrijvingen ontvangen! De koppeling is toegevoegd aan het Service Center in Coachview.Opgeloste bugs

    - Facturen worden nu beter geïmporteerd in Yuki als deze de status betaald heeft.

    - Foto’s verwijderen bij personen werkt weer


Docenten app brainstormsessie

Wil je meedenken over hoe onze docenten app verder ontwikkeld wordt? Meld je dan aan voor een brainstormsessie en denk met ons mee! In deze sessie mag je samen met ons nadenken over de beste manier om docenten presentie in de app te laten registreren. Aanmelden kan via ons pilot programma!Wil je als eerste de nieuwe editor gebruiken?

De nieuwe document editor staat nu echt voor de deur! Om onze gebruikers alvast te trainen in het gebruik van de editor organiseren we eind juli/ begin augustus een aantal workshops speciaal voor de nieuwe editor. Pas je regelmatig documenten in Coachview aan? Dan raden wij je aan om in te schrijven. Inschrijven doe je hier.Direct aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 19, 20 en 21? Meld je dan gratis aan voor onze Webinar op maandag 29 juli om 13.00 uur. 


Nog beter worden met Coachview?

Maak gebruik van onze nieuwe gratis e-learnings, om nog beter te worden met Coachview. Raas er doorheen of doe het lekker rustig aan. Het tempo bepaal je helemaal zelf! De e-learnings vind je hier.1 person likes this
Login to post a comment