De chat is even niet beschikbaar

Coachview Knowledge Base

What can we help you with today?

Nieuw in versie 15


Deze sprint was weer erg succesvol. Met vijf patches is Coachview weer een stukje stabieler. Ook zijn er 34 tickets met jullie tips en wensen verwerkt! Verder hebben we veel nieuwe functies ontwikkeld die je direct kan inzetten in je dagelijkse workflow.

 

Opleidingen 

Zoeken op geboortedatum

Vanaf nu kun je bij Deelnemer inschrijven en Wachtlijst inschrijven ook zoeken op de geboortedatum van deelnemers. Hierdoor vind je nog sneller de persoon die je zoekt!

 

Filteropties in opleidingsvragen

Vond je de filteropties van Opleidingsvragen niet specifiek genoeg? Wij ook niet! Daarom hebben we deze uitgebreid. Vanaf nu filter je op meerdere persoonscategorieën en op opt-in/opt-out van e-mails.

 

Planning

Opmerkingen van docenten zijn nu zichtbaar bij de docentplanning van een Opleidingsonderdeel. Deze opmerkingen zie je als je de tooltip (het icoontje voor de naam van de docent) uitvouwt. Hierdoor kun je in een oogopslag zien waarom docenten niet akkoord gaan met je planning. 

 

Documenten en Acties

Acties in bulk aanpassen

Via de actielijst kun je naast de eigenaar nu ook de start-  en einddatum van acties in bulk aanpassen. Hierdoor verzet je meerdere acties in een handeling naar een andere periode. Let wel op dat als je acties in bulk aanpast ook de eigenaar aan wordt gepast. Als je het eigenaar veld leeg laat zal hij dus in bulk de eigenaar verwijderen van de geselecteerde acties.


Bij het maken van nieuwe document- of actie templates, kun je een bestaand template kiezen via een keuzelijst. Vanaf nu zie je direct bij welke datagroep een template hoort.

 

Automatische adressering  

Automatische adressering voor factuur templates zit al sinds de vorige versie in Coachview. Deze functie is nu uitgebreid waardoor je de contactpersoon weglaat uit de adressering door het volgende samenvoegveld te gebruiken: [Debiteur:AdresseringSamengesteldZonderContactpersoon]

 

UNIT4 Koppeling

Werk je met UNIT4 Financials (voorheen Coda)? Dan wordt werken met Coachview nog leuker! Vanaf nu is het namelijk mogelijk een koppeling te maken met UNIT4. Deze moet wel per klant volledig worden ingericht, waardoor het voor nu een maatwerk koppeling blijft.

 

AVG verbeteringen e-mail

Vanaf nu kun je de e-mailvoorkeur van personen meenemen in een export. Hierdoor zie je direct of iemand marketingmails wil ontvangen. Erg makkelijk als je bijvoorbeeld klantgegevens exporteert naar een e-mailtool en daarbij mensen die geen e-mails willen ontvangen uit deze export gaat filteren.

 

Import Bedrijven & Personen

Ook in deze versie is de Import Bedrijven & Personen weer, mede door opmerkingen van onze gebruikers, verbeterd. 

 

Zo is het matchen van kolommen weer een stukje slimmer geworden. Als de import nu geen directe match voor een persoonsveld vindt, gaat hij zoeken naar kolommen met soortgelijke inhoud. 

 

Opgeloste bugs:

- De import geeft nu een melding als deze is mislukt. Voorheen liep deze dan soms vast.

- Ga je terug van een import naar het uploadscherm, dan blijven je ingestelde kolommen vanaf nu bewaard. 

- Je krijgt nu een melding als je niet voldoende rechten hebt voor de importtool.

- Het opmerkingenveld wordt nu beter meegenomen in een import.

 

Algemeen & Kleine wijzigingen

Coachview is weer een  stukje sneller!

Op de achtergrond is er een compleet nieuwe manier van gegevens ophalen ontwikkeld. Allemaal heel technisch, maar het belangrijkste is dat de meest gebruikte schermen hierdoor weer een stukje sneller gegevens tonen. Kom je toch nog schermen tegen die langzaam zijn? Meld het ons dan hier!

 

Opgeloste bugs:

- Het oude inlogscherm wordt nu niet meer kort getoond als je inlogt.

- Negatieve saldo's worden nu correct getoond in het opleidingsportaal.

- De ‘terug’ knop en kolommen van het Prijsafspraakscherm zijn geoptimaliseerd.Wat komt eraan?

Misschien heb je het al gehoord, maar er zit een geheel nieuwe document editor aan te komen. Door deze editor kun je in de toekomst met weinig kennis van html ook documenten opmaken!
   
Binnenkort gaan wij met een kleine groep gebruikers deze editor testen. Wil je aan de pilot deelnemen en ons helpen deze editor nog beter te maken? Meld je hier dan snel aan!


editor3

Direct aan de slag?

Wil je meer uitleg over de nieuwe functies uit versie 13, 14  en 15? Meld je dan gratis aan voor onze Webinar op maandag 11 februari om 13.00 uur.


1 person likes this
Login to post a comment