De chat is even niet beschikbaar

Coachview help center

What can we help you with today?

Nieuw in versie 74


De tijd vliegt: er zijn alweer vier weken voorbij, het land staat in vakantiemodus en lijkt tot stilstand te zijn gekomen. Wij niet en in tegenstelling tot het natte weer levert versie 74 weer mooie nieuwe praktische toepassingen en optimalisaties, is de performance verbeterd bij het ophalen van opleidingsvragen en documenten en zijn weeffoutjes rechtgetrokken.


Tip: klik op een (geanimeerde) afbeelding om deze te vergroten.


CENTRAAL ZOEKVENSTER:
1.Het centrale zoekvenster, een krachtig hulpmiddel waarmee je snel informatie door heel Coachview heen vindt, hebben we voor je uitgebreid.

  • Zoek met behulp van contactpersoon of bedrijf naar aanvragen
  • Nieuw toegevoegd is het zoeken naar opleidingsvragen. Dit kan door middel van persoon, bedrijf, code, naam of nummer.

PRAKTISCHE TOEPASSINGEN EN OPTIMALISATIES:
1.Opleidingsonderdeel zoekscherm:
Het zoeken naar onderdelen waarop bijvoorbeeld nog geen deelnemers zijn ingeschreven met behulp van het zoekcriterium 'aantal bezet' is mogelijk vanaf versie 73. Vanaf nu kun je ook gebruik maken van een range: van - tot en met. Daarnaast is het ook mogelijk om te zoeken via een range op 'aantal vrij' waarbij ook negatieve getallen ondersteund worden.
2.Documenttemplates zoekscherm:
Maak je graag gebruik van e-mailgroepen, algemene e-mailadressen zoals info@, facturatie@ of administratie@ en gebruik je deze als afzender bij het versturen van e-mails? Voor een visuele controle is het al mogelijk om de afzender als kolom aan de lijst toe te voegen. Zoek nu ook op een specifieke afzender zodat je nog sneller de corresponderende documenttemplates in beeld hebt staan.
3.Documenttemplates en de daarmee gestempelde documenten kun je labelen met behulp van categorieën. Handig bij het zoeken naar specifieke documenten. Wat niet zo handig was, was dat je pas een categorie kon toevoegen nadat je de documenttemplate had opgeslagen.

Dat is verleden tijd. Voeg nu direct bij een nieuw aangemaakte documenttemplate de categorie toe.
4.Het zoeken naar docenten als ontvangers van een algemene mail voor bijvoorbeeld een kerstgroet is uitgebreid. Zoek nu ook met behulp van een of meerdere docentrollen en een vrij veld dat is ingesteld in het docentendossier.
5.Voorzie jij een vrij veld met als type 'tekst (meerdere regels' van meer dan 4000 karakters met behulp van het kopiëren van tekst? Dan wordt een melding getoond en moet je het aantal karakters eerst verminderen voordat je deze kunt toevoegen en kunt opslaan.
6.Naast de algemene kosten voor bijvoorbeeld huur van de locatie, cateringkosten en materiaalkosten wordt ook de verloning van docenten geregeld met behulp van inkoopregels. In het management overzicht bij de rapporten opleiding en opleidingssoort financieel worden deze nu ook meegenomen in het berekenen van de te verwachte kosten.
7.Bij het rapporteren van saldo's kun je nu ook het bedrijf van de persoon als kolom in het overzicht toevoegen en exporteren naar csv.

DOCENTAPP:
1.Zie direct per les voor welke rol jij en je mededocenten bent ingepland. Handig voor het juist invullen van de les, ter controle van de uitbetaling en als coördinator voor het monitoren van de planning en voortgang.
2.De kalender in het rooster en bij het vastleggen van een niet-beschikbaarheid is geoptimaliseerd. De maand staat boven het jaar en wordt groter weergegeven. Bij het verwisselen van maand en jaar verspringen de pijltjes niet meer naar rechts of links wat het kijken een stuk rustiger maakt.

OPGELOSTE WEEFvOUTJES:
  • Heb jij in het zoekscherm met webaanvragen de kolom 'Contactpersoon geslacht' toegevoegd? Dan wordt deze daadwerkelijk van informatie voorzien.
  • Klik jij in het zoekscherm met documenten op de 'Wis'-knop? Dan worden ook de ingestelde categorieën gewist.
  • Klik jij in het zoekscherm met aanvragen op de 'Wis'-knop? Dan wordt ook het ingevulde aanvraagnummer leeggemaakt.
  • Het sorteren op de kolom 'Te factureren incl. BTW' in het zoekscherm met aanvragen is weer mogelijk.
  • Opleidingsportaal: in het inschrijfformulier kun je nu de knop 'Inschrijven' maar één keer klikken.
Login or Signup to post a comment